Welkom

Welkom in Arnemuiden!

Op de Witte Raaf komen al generaties lang families genieten van alles wat wij te bieden hebben. Er zijn speeltuinen, een recreatieteam en natuurlijk het Veerse Meer. Vanzelfsprekend zijn alle faciliteiten aanwezig om heerlijk te kunnen genieten met het hele gezin. Omdat de Witte Raaf een echte familiecamping is vinden je kinderen altijd vriendjes om mee te spelen!

Sinds 2010 is aan de noordkant van de oorspronkelijke camping, aan de overzijde van de kreek, de nieuwe tourcamping in gebruik. De ruime plaatsen zijn 135m² en zijn allen voorzien van 10 Amp elektra, water, afvoer en Cai. De camping ondergaat momenteel een grote update. Tijdens het verblijf kan er daarom wat overlast zijn van de werkzaamheden. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om dit zo veel mogelijk te beperken. Informeer bij onze klantenservice naar het hoe en wat als u uw boeking maakt, wij staan u graag te woord.

De Witte Raaf ligt direct aan het Veerse Meer, in de polders tussen Walcheren en Zuid-Beveland.  Vanuit de camping zijn diverse leuke steden en bezienswaardigheden snel bereikbaar. Zeeland is een vakantieprovincie bij uitstek. Voor elk wat wils. De verschillende steden lenen zich uitstekend voor een cultureel uitstapje en het achterland biedt genoeg flora, fauna en fun om uit je stoel te komen.